0742 692 540
contact[at]bebs.ro

Produsele pot fi comandate online prin pagina de comanda fiind autentificat intr-un cont Bebs.ro sau nu. De asemenea puteti plasa comanda doar cu numarul dumneavoastra de telefon, asa numita comanda Express.

 

Produsele pe care le doriti sa le cumparati vor fi adaugate in cosul de cumparaturi prin accesarea butonului "Adauga in cos" din lista de produse (utilizand meniul din stanga sus "Filtreaza dupa categorii") sau din pagina produsului.

Dupa adaugarea produselor in cosul de cumparaturi, procesul de cumparare consta in parcurgearea paginii de comanda. In dreapta veti avea mereu sumarul comenzii.

In pagina de comanda va trebui sa:

Pas1: Completati datele dumneavoastra (daca veti fi logat in contul dumneavoastra, aceste date vor fi completate automat, insa le puteti modifica)

Pas2: Sa introduceti adresa de livrare

Pas3: Sa alegeti metoda de plata

Pas4: Optional puteti sa ne transmiteti orice observatii privind comanda

Pas5: Sa introduceti datele de facturare

 

Nu uitati sa bifati casuta precum ca ati citit pagina Termeni si conditii.

Finalizarea comenzii va fi facuta dupa ce accesati butonul "Trimite comanda" sau "Plateste", in cazul in care platiti cu cardul bancar. Dupa finalizarea comenzii, veti primi automat un email cu sumarul comenzii. Un operator va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea comenzii. Deoarece exista un numar foarte mare de produse, exista posibilitatea ca un produs sa figureze in stoc insa nu mai fie disponibil fizic.

In functie de diversele promotii, precum si de activitatea ta in cadrul magazinului, Bebs.ro va va surprinde des cu vouchere cadou pe care le veti putea folosi in comenzile viitoare. Voucherele nu sunt transmisibile si au o perioada determinata de timp in care pot fi revendicate. Codul voucherului va fi trimis pe emailul contului in cauza. Acest cod poate fi folosit la comenzile viitoare introducandu-l in campul "Introduceti codul vouchereului" din pagina de comanda. Contravaloarea voucherului va fi scazuta automat. In cazul in care exista probleme nu ezitati a ne contacta.

Beneficiile crearii unui cont pe Bebs.ro:

- Vei putea beneficia de vouchere cadou, reduceri la viitoarele comenzi

- Vei putea utiliza mai multe functionalitati precum Wishlist

- Vei putea trimite o comanda intr-un timp foarte scurt

- Vei putea urmari in sectiunea Istoricul comenzilor statusul comenzilor tale

- Vei putea acorda note produselor precum si scrierea unui comentariu

 Finalizarea Comenzii

Un email de confirmare este trimis automat pe adresa folosita pentru a confirma comanda efectuata .

Felicitari: " Comanda dumneavoastra a fost finalizata cu succes ''.