0742 692 540
contact[at]bebs.ro

Politica de retur

Va rugam ca inainte de a intentiona sa returnati un produs, sa cititi politica de returnare pentru a preveni eventuale probleme.

 

Returnarea in  termen de 10 zile

Dumneavoastra (clientul) aveti dreptul de a returna unul sau mai multe produse in urma unei notificari obligatorii in prealabil la adresa de email vanzari@bebs.ro si cu conditia ca returnarea sa fie in termen de 10 zile de la primirea coletului.

Produsul/produsele pot fi returnate numai daca acestea se afla in conditii perfecte, inclusiv cutia(dupa caz), ambalajul, sa nu prezinte urme de uzura, desfacere, consum, purtare sau desigilare.

Returnarea produselor se face conform ordonantei nr. 130 din 31.08.2000 aprobata si completata prin legea nr. 51 din 21.01.2003 , privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Returnarea produselor cumparate de pe siteul www.bebs.ro se supune acestei legi numai daca au fost livrate clientilor prin posta. In cazul in care comenzile au fost livrate de catre agentii FRESH Tech SRL direct la sediul/domiciliul clientilor nu sunt considerate comert la distanta, deoarece produsele se pot vizualiza, verifica si accepta verbal de catre client si astfel se considera corespunzatoare cu nevoile acestuia.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur in contul clientului.

Pentru returnarea produsului/produselor iti trimitem noi curierul sa il/le ridice. Nu acceptam retururile prin Posta Romana.

Daca doriti sa comandati prin Posta Romana, nu raspundem de daunele produse de transportul si manipularea defectuoase. 

Urmatoarele produse nu pot fi returnate:

  • Produse ce au fost primite in urma cu mai mult de 10 zile lucratoare
  • Produse care au fost utilizate
  • Produse care nu au ambalajul original sau ambalajul este vatamat
  •  Produsele deteriorate sau incomplete
  • Produse cu sigiliul de garantie rupt
  • Produsele imbracaminte purtate

Termenul de 10 zile incepe sa curga de la data primirii de catre Client a produselor comandate.