0742 692 540
contact[at]bebs.ro
in stoc
766672
MyBBprint

Amintiri tangibile ale amprentei bebelusului! MyBBPrint Setul de sculptura mare pentru Manuta/Piciorus Bebelus 3D Din acest pachet se pot realiza 2 sculpturi mana/picior. Pachetul contine: - 2...

98.01 lei

Amintiri tangibile ale amprentei bebelusului!

MyBBPrint Setul de sculptura mare pentru Manuta/Piciorus Bebelus 3D

Din acest pachet se pot realiza 2 sculpturi mana/picior.

Pachetul contine:

- 2 pachete material pentru luarea amprentei,

- 2 pachete ghips sub forma de praf pentru realizarea statuetei,

- Spatula din lemn,

- Vas din plastic (galetuta) pentru amestecarea materialului,

- Suport din lemn pentru expunerea ramei.

Pregatire

Inainte de folosirea produsului, asigurati-va daca in forma incap piciorusele si/sau manutele bebelusului. In mod optim, picioarele si manutele nu trebuie sa atinga marginea formei in care se realizeaza mulajul.

Metoda:

Varsati continutul pungutei cu material de culoare verzuie in recipientul din plastic inclus in set, peste care turnati un pahar de apa si amestecati pana capata o consistenta gelatinoasa. Introduceti piciorusul sau manuta copilului in vas si incercati sa-l tineti nemiscat timp de 1 minut. Amestecati apoi continutul de ghips din cealalta punguta cu apa pana capata o consistenta lichida-moale si turnati compozitia in spatiul lasat de amprenta bebelusului in materialul gelatinos din recipient, avand grija sa nu ramana goluri.

Dupa 24 de ore materialul gelatinos poate fi indepartat. Statueta din ghips astfel formata se lasa la uscat timp de 2 zile, dupa care poate fi curatata de impuritati si slefuita pentru a se lipi de suportul decorativ.

* Materialele folosite la realizarea amprentei sunt de o calitate superioara, non-toxice si pot fi folosite cu usurinta la realizarea mulajelor pentru nou-nascuti.

* Materialele ramase pe pielea bebelusului se curata foarte usor cu apa calduta sau cu o carpa umeda. Nu pateaza si se curata foarte usor in caz de murdarire.

* Forma poate fi colorata cu ajutorul vopselei sau lacului acrilic.

* Fabricat conform directivei: 1999/45/EK. Nu pune in pericol sanatatea umana! Nu contine materiale toxice.

* Produs ecologic!

766672
/
766672
/

Adauga parerea ta